storypro academy

Trainingen
zakelijk schrijven

Blogs & online artikelen schrijven als expert 

Open training | 2 dagen | Schrijf je nu in  

Positioneer jezelf met jouw verhaal als dé expert in je vakgebied met blogs en online artikelen.  In deze schrijftraining leer je hoe je aansprekende blogs en artikelen schrijft waarmee je jouw kennis en expertise toegankelijk maakt voor jouw doelgroep.

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 699,-

Nieuws- en persberichten schrijven

Open training | 2 dagen | Schrijf je nu in

In deze schrijftraining bekijken we jouw verhaal door de ogen van een journalist. We kijken naar de tekst van je bericht (structuur en opbouw), maar ook naar de nieuwswaarde en timing (wat is de aanleiding en invalshoek) en het bereiken van de juiste doelgroep. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 699,-

Workshop Storytelling op LinkedIn

Workshop | 1 dag | Schrijf je nu in

Wil je graag delen op LinkedIn waar jij je als professional mee bezig houdt? Maar wil je dat doen op een manier die interessant en aansprekend is zonder dat je daarbij hoeft op te scheppen over jezelf en hoe goed je bent? In deze workshop leer je de basistechnieken van storytelling en ervaar je de kracht van verhalen.

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 349,-

Contentmasters: leren schrijven als een pro

Exclusief programma | 6 maanden | coming soon

In zes maanden tijd leren schrijven als een pro: van het schrijven van interviewartikelen tot creatieve copy, van nieuwsbericht tot verhalende content. In 2022 start Storypro met een programma Contentmasters voor professionals die op zoek zijn naar een next level schrijftraining. Lijkt dit programma je interessant en wil je graag getipt worden als het programma live komt? Meld je aan voor de update.

Incompany

Ontwikkel de schrijfskills in jouw organisatie

Het schrijven van aansprekende zakelijke teksten leer je niet op school. Maar goed kunnen schrijven, mensen kunnen informeren en overtuigen met helder geschreven teksten is zeker in dit online tijdperk één van de belangrijkste communicatieskills. Wil je als organisatie de schrijfvaardigheid van medewerkers verbeteren?  Storypro adviseert je graag over het inzetten of ontwikkelen van maatwerktrainingen. 

Waarom Storypro Academy? 

 

✓ Live trainen

De trainingen van Storypro zijn live. Dat maakt het leren leuker, maar ook effectiever. Bovendien ontmoet je zo echt mensen en breid je je zakelijke netwerk uit.

✓ Kleine groepen

In de trainingen en programma’s van Storypro werken we met kleine groepen in een informele en prettige sfeer. De groepsgrootte varieert van 4 tot maximaal 8 personen. 

✓ Persoonlijke aandacht

Wie ben je, waar sta je nu en wat wil je leren? Door de kleine groepen waarin we trainen is er altijd tijd en ruimte voor je vragen, je verhalen en  jouw persoonlijke leerdoelen.

✓ Inspirerende locatie

Om nieuwe dingen te leren is het fijn om te kunnen ontsnappen aan de waan van de dag. In de Storyloft van Storypro vind je alle ruimte die je nodig hebt om op verhaal te komen.

✓ Ruimte voor feedback

Persoonlijke feedback krijgen is één van de belangrijkste voorwaarden om snel en efficiënt nieuwe dingen te leren. Het is een belangrijk onderdeel van de trainingen en programma’s van Storypro.

✓ Kennis en expertise

Storypro is gecertificeerd als Docent Creatief schrijven, Storypractitioner, NLP Master Practitioner en heeft 20+ jaar ervaring in de wereld van media, marketing en communicatie.

Vragen over de Academy?

Twijfel je welke training, sessie of welk programma op dit moment het beste bij jouw vraag past? Of heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op de site? Ik help je graag.  Mail, bel of plan een afspraak in zodat we samen kunnen sparren over de beste oplossing voor jou of jouw organisatie.