WORKSHOPS & TRAININGEN

Contentmarketing is niet alleen heel effectief, het is leuk! In de trainingen en workshops van Storypro leer je denken als een uitgever.

BLOGGEN  | CONTENTSTRATEGIE | CREATIVITEIT

BLOGGEN

Een blog is een perfecte manier om zichtbaar te zijn en blijven met je bedrijf of organisatie. Ga je zelf of samen met collega’s bloggen, dan is een blogtraining van Storypro een mooi startpunt. Blog je al? Dan zijn de tips, inspiratie en manieren om nog succesvoller te zijn met je blog in de training zeker geschikt voor jou.

CONTENTSTRATEGIE

Je hoeft geen enorme mediabudgetten meer te hebben om je verhaal te vertellen. Met content kun je bereiken wie je wilt en wat je wilt. Maar hoe doe je dat en waar begin je? In de training contentstrategie verken je de mogelijkheden van contentmarketing voor jouw organisatie.

 

 

CREATIVITEIT

Als iets belangrijk is bij het maken van content dan is het creativiteit. Het is namelijk de kunst om blijvend interessante verhalen te maken over je organisatie. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Na deze workshop ga je met tientallen nieuwe ideeën de deuren uit.

MEER WETEN?

 

Iedere training en workshop kan op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Heb je specifieke wensen, neem dan contact op met Femke Nales.

T: 06-38532891

M: femkenales@storypro.nl

Meld je aan voor Storypro's updates

Kennis, inspiratie en storytellingtips ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Storypro. 

Je ontvangt vanaf nu de updates van Storypro