storypro academy

Verhaalsessies

 

Storysprints: storytelling in 1 dag

Verhaalsessie| 1 dag | Op aanvraag  

Nieuwe koers, nieuw beleid, nieuw project, nieuw team? De snelkookpan voor storytelling: de Storysprint. Je gaat met je team  in 1 dag aan de slag met de verhalen die op dat moment belangrijk voor je zijn. Nuttig, leerzaam én leuk.

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 249,-

Storycirkels: samen op verhaal komen

Verhaalsessie | Op aanvraag

Diepere inzichten, leren van elkaar kennis en ervaring en grote verbondenheid en betrokkenheid. Ervaar hoe krachtig een Storycirkel kan zijn voor het vormen van een gezamenlijk verhaal met je team, met medewerkers, inwoners, klanten, projectpartners of stakeholders. 

Prijs per Storycirkel 

op aanvraag

onerIncompany

Verhalen delen en de dialoog starten 

Verhaalsessies zijn functioneel, maar ook leuk en inspirerend om te doen. Je leert elkaar en de organisatie beter kennen en werkt onder professionele begeleiding aan een gemeenschappelijk verhaal. Wil je weten of een verhaalsessie geschikt is voor jouw doel? Neem dan zeker even contact op, dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn.  

Vragen over de Academy?

Twijfel je welke training, sessie of welk programma op dit moment het beste bij jouw vraag past? Of heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op de site? Ik help je graag.  Mail, bel of plan een afspraak in zodat we samen kunnen sparren over de beste oplossing voor jou of jouw organisatie.