storypro academy

Programma’s

storytelling 

Leiderschapsprogramma: Inspireren met verhalen

Leiderschapsprogramma | Data in overleg

Als leider loop je voorop en zie je duidelijk voor je waar je naartoe wilt en wat daarvoor nodig is. Maar hoe zit het met de mensen in jouw organisatie, zien zij het ook?  In dit leiderschapsprogramma leer hoe je mensen met mee kunt nemen in je verhaal. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 1899,-

Masterclass: Business Storytelling in de praktijk

Masterclass | 1 dag | Coming soon 

Iedereen heeft het over de kracht van storytelling. Maar waarom werkt het en hoe ‘doe’ je storytelling? In deze masterclass ervaar je de kracht van business storytelling en leer je de basis van het vinden, ontwikkelen en vertellen van verhalen in een professionele setting. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 349,-

Programma: Jouw Unique Selling Story

Ondernemersprogramma | Coming soon

Wie ben jij als ondernemer en wat is je superpower waarmee jij je onderscheidt van concurrenten?  In dit programma ga je samen met andere ondernemers beschrijven wat jou zo bijzonder maakt en hoe je dat vertaalt in een aansprekend en uniek ondernemersverhaal. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 1499,-

Storytelling in zakelijke teksten

Open training | 3 dagen | Coming soon

Leer hoe je gebruik maakt van de kracht van storytelling in zakelijke teksten. In deze training leer je waar en hoe je verhalen op het spoor komt en welke schrijftechnieken en stijlmiddelen je kunt gebruiken om verhalende content te maken. Schrijf je in voor de update. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 999,-

Incompany

Storytelling: leer werken met verhalen

Ben je op zoek naar goede trainingen en programma’s op het gebied van storytelling in jouw organisatie? Storypro is een trainingsbureau gespecialiseerd in business storytelling en zakelijk schrijven. Op basis van de wensen en behoeften in jouw organisatie kunnen we bestaande programma’s aanbieden of maatwerk trainingen of programma’s ontwikkelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op voor een vrijblijvende kennismaking.  

Waarom Storypro Academy? 

 

✓ Live trainen

De trainingen van Storypro zijn live. Dat maakt het leren leuker, maar ook effectiever. Bovendien ontmoet je zo echt mensen en breid je je zakelijke netwerk uit.

✓ Kleine groepen

In de trainingen en programma’s van Storypro werken we met kleine groepen in een informele en prettige sfeer. De groepsgrootte varieert van 4 tot maximaal 8 personen. 

✓ Persoonlijke aandacht

Wie ben je, waar sta je nu en wat wil je leren? Door de kleine groepen waarin we trainen is er altijd tijd en ruimte voor je vragen, je verhalen en  jouw persoonlijke leerdoelen.

✓ Inspirerende locatie

Om nieuwe dingen te leren is het fijn om te kunnen ontsnappen aan de waan van de dag. In de Storyloft van Storypro vind je alle ruimte die je nodig hebt om op verhaal te komen.

✓ Ruimte voor feedback

Persoonlijke feedback krijgen is één van de belangrijkste voorwaarden om snel en efficiënt nieuwe dingen te leren. Het is een belangrijk onderdeel van de trainingen en programma’s van Storypro.

✓ Kennis en expertise

Storypro is gecertificeerd als Docent Creatief schrijven, Storypractitioner, NLP Master Practitioner en heeft 20+ jaar ervaring in de wereld van media, marketing en communicatie.

Vragen over de Academy?

Twijfel je welke training, sessie of welk programma op dit moment het beste bij jouw vraag past? Of heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op de site? Ik help je graag.  Mail, bel of plan een afspraak in zodat we samen kunnen sparren over de beste oplossing voor jou of jouw organisatie. 

Meld je aan voor Storypro's updates

Kennis, inspiratie en storytellingtips ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Storypro. 

Je ontvangt vanaf nu de updates van Storypro