portfolio

Storypro’s

verhalen  

Storypro heeft de afgelopen jaren verschillende organisaties geholpen met het vinden en vertellen van hun verhaal. Van overheid, zorginstelling tot financiële dienstverlener. Maar ook voor verschillende media en (online) marketing- en communicatiebureaus ontwikkelt Storypro verhalen. Hieronder vind je een greep uit Storypro’s werk.  

Saxion | Advies en strategie communicatie in2werelden.nl

Voor het lectoraat Verpleegkunde van Saxion Hogeschool en de provincie Overijssel ontwikkelde Storypro de communicatie- en contentstrategie voor het Overijsselse project in2werelden.nl.

ZGT | Magazine over topklinische ziekenhuiszorg

Een magazine voor de Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) met 21 inspirerende verhalen  die betekenis en inhoud geven aan begrippen als topzorg, wetenschap en kwaliteit.  

Regio Twente | Redactie Regionale Energiestrategie

Voor het (her)schrijven van de energiestrategie, waarin de Twente een bod doet om de klimaatdoelen te halen, schakelde de RES Twente de hulp in van Storypro.  

KroeseWevers | Interviews en content voor intern magazine

Voor KroeseWevers, een toonaangevend  accountantskantoor in het noorden en oosten van Nederland, ging Storypro de organisatie in en schreef alle teksten voor het interne jubileummagazine.

Lang zult u wonen | Campagne- en communicatiestrategie

Hoe stimuleer je 55+’ers om hun huis levensloopbestendig te maken?  Hoe maak je mensen bewust en zet je ze aan tot ander gedrag? Storypro werkte mee aan de strategie en campagne.

Liberein | Huis-aan-huis-krant over liefdevolle zorg  

Liefdevolle zorg. Dat is de slogan van zorgorganisatie Liberein. Met storytelling in de vorm van een gids vol verhalen, kreeg de slogan nog meer inhoud en werd betekenis gegeven aan het begrip liefdevolle zorg. 

Almelo Promotie | Glossy stadsmagazine over Almelo 

Van een dubbelinterview met Najib Ahmali en Esther Hammink tot een reportage in het Huis van Bewaring. Voor Almelo Promotie schreef Storypro verschillende journalistieke teksten.

Nederland Schoon | concept Reporter van Schoon 

Verhalen kunnen mensen in beweging brengen. Voor dit concept werden 40 reporters in  stelling gebracht om te schrijven over hun persoonlijke strijd tegen zwerfafval.

DPG Media | Campagnecopy Hart voor uw stad

Met de campagne ‘Hart voor uw stad’ zet DPG Media lokale ondernemers in de etalage. Storypro interviewt 122 ondernemers en verzorgt alle copy en content.

The Brandcast Company | Interim-management 

Hoe zetten we als reclamebureau contentmarketing in de markt in Twente? Storypro gaat aan de slag interim-manager  bij The Brandcast Company in Almelo. 

CCV Shop | E-book over starten webwinkel als leadmagnet

Een how-to-gids voor het starten van je webwinkel. Storypro schrijft voor CCV Shop een e-book om nieuwe klanten te interesseren voor de webwinkelsoftware.

123Tinki.com | premium online content en persberichten

Hét hondenplatform van Nederland, om dat online platform van de grond te krijgen is veel content nodig. Storypro schrijft premium online teksten. 

storytelling inzetten

Aan de slag met jouw verhaal?

Wil je eens sparren over de mogelijkheden om samen te werken aan een nieuw verhaal voor jou of je organisatie? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Ik hoor graag je verhaal.