TE HUUR: BRAINPOWER

Van een goed idee tot het pittige denkwerk. Soms is het fijn die frisse blik van buitenaf te hebben.

CONTENTSTRATEGIE | CONCEPTEN | FORMATS | BRAINSTORMS | VERGADERINGEN | ADVIES | CONTENTMANAGEMENT

CONTENTSTRATEGIE

Als je gaat rennen, moet je eerst je veters strikken. Wat wil je oplossen met je contentmarketing? Wil je meer naamsbekendheid, beter vindbaar zijn in de zoekmachines, meer aandacht voor één van je producten of diensten? We stellen samen vast hoe succes er voor jouw organisatie uitziet en hoe we dat succes kunnen bereiken. Pas als we dat weten, gaan we rennen.

CREATIEVE CONCEPTEN

Iedere keer over dezelfde onderwerpen vertellen, dat kan een hele uitdaging zijn. Hoe houd je je content fris, interessant en aansprekend? Hoe maak je wat saai, taai of complex is, toch de moeite waard en toegankelijk? Met creatieve invalshoeken en concepten voor je content onderscheid je je van de concurrent en heb je altijd inspiratie op de plank liggen.

REDACTIONELE FORMATS

Steeds weer iets nieuws verzinnen is helemaal niet nodig. Herhaling hoeft niet vervelend te zijn, integendeel, het kan zelfs één van de krachtigste wapens binnen je contentstrategie zijn. Kranten, magazines en omroepen werken niet voor niets met redactionele formats. Denk als een uitgever. Ontwikkel creatieve frameworks voor je content. Zo creëer je binnen no time herkenbaarheid bij je publiek.

ADVIES & FEEDBACK

Waarom werkt de ene content wel en de andere niet. Wat kun je beter of net even anders doen? Als je dag in dag uit bezig bent met het verhaal en de content van jouw organisatie, mis je wel eens de scherpte die afstand kan bieden. Juist daarom kan die frisse externe blik van een andere professional zo prettig zijn. Dat levert altijd nieuwe inzichten, inspiratie en gerichte feedback op.

CONTENTMANAGEMENT

Planningen, deadlines, je ontkomt er niet aan. Content vraagt logistiek en operationeel het nodige van jou en je collega’s. Je moet afspraken maken, weten wie wat doet, wanneer en hoe je content promoot en vooral zorgen dat al die processen gesmeerd lopen. Het goede nieuws: het is allemaal te plannen en regelen. Met een contentkalender breng je structuur en duidelijkheid.

BRAINSTORMS & VERGADERINGEN

Geen redactie kan zonder de redactievergadering en de brainstormsessie. Om even de koppen bij elkaar te steken, nieuwe en frisse ideëen te bedenken, mee te liften op elkaars kennis en creativiteit. En natuurlijk ook om duidelijke afspraken te maken voor de komende tijd. Zodat al die processen gesmeerd blijven lopen en je weer enthousiast aan de slag wilt. Storypro faciliteert, inspireert en is op verzoek ook die prettige stok achter de deur.

MEER WETEN?

 

Of je nu behoefte hebt aan een meer strategisch fundament voor je contentmarketing of zoekt naar meer kwaliteit en creativiteit. Jouw verhaal is altijd maatwerk, dat geldt ook voor de exacte invulling. Ben je benieuwd hoe Storypro je het beste kan ondersteunen of heb je vragen? Neem dan contact op met Femke Nales.

T: 06-38532891

M: femkenales@storypro.nl