SHOP YOUR STORY

Heb je volop ideeën, genoeg verhalen te vertellen, maar niet de tijd of expertise om de content in eigen huis te maken? Bij Storypro shop je je eigen verhaal en vind je de extra handjes en kwaliteit die je zoekt.

BLOGS | PERSBERICHTEN | E-BOOKS | SOCIAL MEDIA | INTERVIEWS | SEO-TEKSTEN | NIEUWS| EVERGREENS |NIEUWSBRIEVEN

i

BLOGS

Een blog is de perfecte manier om jezelf regelmatig onder de aandacht te brengen. Je deelt kennis, blijft ‘top of mind’ en bouwt op een sympathieke manier aan je relaties. Een onmisbaar fundament voor je contentmarketing.  

T

SEO-TEKSTEN

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Je content moet niet zomaar goed zijn, maar het beste wat er online te vinden is. Google neemt, net als jouw lezers, geen genoegen meer met minder. En jij natuurlijk ook niet.

E-BOOKS

Verdieping is vaak meer dan welkom online. Mensen die écht iets willen weten over het onderwerp waar jij veel weet, zijn vaak bereid hun gegevens te delen in ruil voor waardevolle informatie. Daarom zijn e-books ware leadmagnets

INTERVIEWS

Je collega’s, klanten, influencers in je vakgebied. Veel mensen om je heen zijn een verhaal waard. Interviews leveren echte verhalen van echte mensen op. Dat maakt je content persoonlijk, authentiek en het delen waard.

l

EVERGREENS

Soms kan het net even beter, door echt tijd en moeite te steken in een achtergrondartikel. Zodat alles goed gefundeerd is. Met zo’n online evergreen maak je meteen het beste wat er online te vinden is over jouw onderwerp.

 

z

PERSBERICHTEN

Zo nu en dan verdient je verhaal een groter podium. Als je echt wat nieuws te melden hebt bijvoorbeeld. Of als je zou willen dat je wat nieuws te melden hebt. Want nieuws is – hoe raar dat ook klinkt – gewoon te maken.

NIEUWS

Een nieuwtje is altijd geliefd. Snel te maken en prettig, omdat je zo regelmatig wat interessants te delen hebt met je volgers op social media. Die zijn en blijven op die manier net als jouw organisatie altijd up to date.

SOCIAL MEDIA

Geweldige content moet je in de etalage leggen. Liefst zo fraai mogelijk. Anders blijft de content waar je als organisatie zo veel tijd, moeite en zorg aan hebt besteed ongezien. Zonde natuurlijk en helemaal niet nodig.

NIEUWSBRIEVEN

Jouw fans hebben zich spontaan aangemeld. Omdat ze alles willen weten wat jij te vertellen hebt. Reden te over dus om die abonnees te koesteren en te geven waar ze om vragen. Content die ze niet willen missen.

Meer weten?


Wil je graag gebruik maken van de contentcreatie van Storypro of heb je vragen? Neem dan contact op met Femke Nales.

T: 06 38532891

M: femkenales@storypro.nl