training & coaching

Storypro Academy

 

Wil je een betere storyteller worden? Leren hoe je business storytelling strategisch inzet? Je schrijfskills verbeteren? Tijdens de trainingen en programma’s van Storypro ga je serieus werk maken van jouw verhaal als professional, ondernemer of organisatie.  

Storypro Academy

Aanbod 2021 en 2022 

Blogs & online artikelen schrijven als expert 

Open training | 2 dagen | Schrijf je nu in  

Positioneer jezelf met jouw verhaal als dé expert in je vakgebied met blogs en online artikelen.  In deze schrijftraining leer je hoe je aansprekende blogs en artikelen schrijft waarmee je jouw kennis en expertise toegankelijk maakt voor jouw doelgroep.

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 699,-

Storytelling en leiderschap: inspireren met verhalen

Leiderschapsprogramma | Incompany 

Als leider loop je voorop en zie je duidelijk voor je waar je naartoe wilt en wat daarvoor nodig is. Maar hoe zit het met de mensen in jouw organisatie, zien zij het ook?  In dit leiderschapsprogramma leer hoe je mensen mee kunt nemen in jouw verhaal.

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 1899,-

Storysprint: vind en ontwikkel jouw verhaal in 1 dag

Verhaalsessie | Op aanvraag   

Nieuwe koers, nieuw beleid, nieuw project, nieuw team? De snelkookpan voor storytelling: de Storysprint. Je gaat met je team  in 1 dag aan de slag met de verhalen die op dat moment belangrijk voor je zijn. Nuttig, leerzaam én leuk.

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 249,-

Workshop: Storytelling op LinkedIn 

Workshop | 1 dag | Schrijf je nu in

In de workshop ‘storytelling op LinkedIn’ maak je kennis met de basisprincipes van storytelling en ervaar hoe je krachtig verhalen kunnen zijn. Je leert welke elementen nodig zijn om een goed verhaal te vertellen en hoe je als professional persoonlijke verhalen kunt vertellen die jou en je werk typeren. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 349,-

Ondernemersprogramma: jouw Unique Selling Story (USS)

Ondernemersprogramma | Open inschrijving

Wie ben jij als ondernemer en wat is jouw superpower waarmee jij je onderscheidt van al je concurrenten?  In dit maandprogramma ga je samen met andere ondernemers op zoek naar dat wat jou zo bijzonder maakt en hoe je dat vertaalt in een aansprekend en uniek ondernemersverhaal. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 1499,-

Storycirkels: start de dialoog en deel kennis en ervaringen

Verhaalsessie | Op aanvraag 

Diepere inzichten, leren van elkaar kennis en ervaring en grote verbondenheid en betrokkenheid. Ervaar hoe krachtig Storycirkels kunnen zijn voor het vormen van een gezamenlijk verhaal met je team, met medewerkers, inwoners, klanten, projectpartners of stakeholders.

Prijs Storycirkels (ex btw)

op aanvraag

Nieuws- en persberichten schrijven

Open training | 2 dagen | Schrijf je nu in

In deze schrijftraining bekijken we jouw verhaal door de ogen van een journalist. We kijken naar de tekst van je bericht (structuur en opbouw), maar ook naar de nieuwswaarde en timing  en het bereiken van de juiste doelgroep (waar zit je lezer en wat wil de lezer weten?) 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 699,-

Masterclass Business Storytelling in de praktijk

Masterclass | Coming in 2022

Iedereen heeft het over de kracht van storytelling. Maar waarom werkt het en hoe ‘doe’ je storytelling? In deze masterclass van 1 dag ervaar je de kracht van business storytelling en leer je de basis van het vinden, ontwikkelen en vertellen van verhalen in een professionele setting. 

Prijs per deelnemer (ex btw)

€ 349,-

Contentmasters: schrijven als een pro 

Exclusief programma | Coming in 2022

In zes maanden tijd leren schrijven als een pro: van het schrijven van interviewartikelen tot creatieve copy, van nieuwsbericht tot verhalende content. In 2022 start Storypro met een programma Contentmasters voor professionals die op zoek zijn naar een next level schrijftraining.

Prijs Contentmasters (ex btw)

€ 2499,-

Incompany

Investeer in communicatieskills

Wil je als werkgever investeren in de communicatieve vaardigheden van je medewerkers, teams of leiders? Storypro kan maatwerk trainingen en trajecten ontwikkelen op basis van de ontwikkelbehoefte in jouw organisatie. 

Waarom Storypro Academy? 

 

✓ Live trainen

De trainingen van Storypro zijn live. Dat maakt het leren leuker, maar ook effectiever. Bovendien ontmoet je zo echt mensen en breid je je zakelijke netwerk uit.

✓ Kleine groepen

In de trainingen en programma’s van Storypro werken we met kleine groepen in een informele en prettige sfeer. De groepsgrootte varieert van 4 tot maximaal 8 personen. 

✓ Persoonlijke aandacht

Wie ben je, waar sta je nu en wat wil je leren? Door de kleine groepen waarin we trainen is er altijd tijd en ruimte voor je vragen, je verhalen en  jouw persoonlijke leerdoelen.

✓ Inspirerende locatie

Om nieuwe dingen te leren is het fijn om te kunnen ontsnappen aan de waan van de dag. In de Storyloft van Storypro vind je alle ruimte die je nodig hebt om op verhaal te komen.

✓ Ruimte voor feedback

Persoonlijke feedback krijgen is één van de belangrijkste voorwaarden om snel en efficiënt nieuwe dingen te leren. Het is een belangrijk onderdeel van de trainingen en programma’s van Storypro.

✓ Kennis en expertise

Storypro is gecertificeerd als Docent Creatief schrijven, Storypractitioner, NLP Master Practitioner en heeft 20+ jaar ervaring in de wereld van media, marketing en communicatie.

Vragen over de Academy?

Twijfel je welke training, sessie of welk programma op dit moment het beste bij jouw vraag past? Of heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op de site? Ik help je graag.  Mail, bel of plan een afspraak in zodat we samen kunnen sparren over de beste oplossing voor jou of jouw organisatie. 

Meld je aan voor Storypro's updates

Ontvang als eerste het nieuwste aanbod van Storypro Academy in je mail.

Je ontvangt vanaf nu de updates van Storypro